Natječaji


Ovdje možete pronaći informacije o trenutno otvorenim natječajima koje provodi naša udruga. Kroz natječaje nastojimo potaknuti inovacije, razvoj i unaprjeđenje ruralnih područja Zadarske županije.

Naši natječaji nude prilike za financiranje projekata koji doprinose gospodarskom, socijalnom i kulturnom razvoju naših zajednica. Bez obzira jeste li privatna osoba, obrt, udruga ili javna ustanova, pozivamo vas da istražite naše natječaje i aplicirate s svojim projektima.

Kroz transparentan i objektivan proces odabira, osiguravamo da se sredstva raspoređuju u skladu s definiranim ciljevima i prioritetima razvoja ruralnih područja. Pružamo podršku u pripremi i provedbi projekata te se trudimo biti partner u ostvarenju vaših ideja i ciljeva.

Budite u tijeku s našim aktualnim natječajima i iskoristite priliku za sudjelovanje u ostvarivanju pozitivnih promjena u našoj zajednici. Vaša inicijativa i angažman ključni su za održivi razvoj ruralnih područja, stoga vas pozivamo da budete dio naše zajednice i doprinesete njenom napretku.

Pratite naše objave i budite spremni iskoristiti prilike koje pružamo kroz naše natječaje. Vaši projekti mogu biti ključni za stvaranje bolje budućnosti za sve nas. Zajedno gradimo prosperitet i održivost naših ruralnih zajednica!